Hoe kan ik het wachtwoord van mijn klant account wijzigen?

Mocht je het wachtwoord willen wijzigen van je klant account dan kan dat op twee manieren:

• Wachtwoord reset op basis van je gekoppelde e-mailadres, je ontvangt hiervoor dan een e-mail van ons.

• Aanpassen via Mijn gegevens nadat je bent ingelogt op je klant account.

Beide methodes worden in dit artikel behandeld, mocht je niet meer weten op welk e-mailadres je account momenteel geregistreerd staat scroll dan helemaal naar onder voor welke stappen je dan dient te doen.

Wachtwoord wijzigen via een reset per e-mailadres

Om je wachtwoord te resetten volg je onderstaande stappen:

• Ga naar de Neostrada website.

• Klik op het menu-item Inloggen

• Klik op Wachtwoord vergeten?

• Vul je e-mailadres in

• Klik op Reset wachtwoord

• Er wordt een e-mail naar je e-mailadres gestuurd.

• Klik op het linkje in de e-mail die je hebt ontvangen

• Vul een nieuw wachtwoord in bij Nieuw wachtwoord en Herhaal wachtwoord

• Klik op Reset wachtwoord

Vul een nieuw wachtwoord in

• Hoera! Je wachtwoord is aangepast

Wachtwoord wijzigen via Neostrada dashboard

- Log in op het klantenpanel

- Klik op Mijn gegevens.

- Ga naar het gedeelte Wachtwoord wijzigen.

Pas je wachtwoord aan
- Vul je huidige wachtwoord in bij Huidig wachtwoord.

- Vul een nieuw wachtwoord in Bij Nieuw wachtwoord en Bevestig nieuw wachtwoord.

- Klik op Wijzigen.

- Hoera! Je wachtwoord is aangepast!

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 16 april 2018